Home 

Check ons ROOSTER


Salsa Musicality van de King of Salsa Francisco Vazquez! Elke maandag 20.30 via Zoom vanuit Los Angeles


VAN 00.00 uur tot 23.59 uur op vrijdag 26 november!!

Hoge korting op 2 van onze evenementen!!!!!
*Komende activiteiten alvast op een rijtje:

BREAKING NEWS!

Zaterdag 12 februari 2022 komt 1 van de beste vrouwelijke Salsadansers van dit moment naar ons : Erica Spirito, naar ons!

Erica woont in Italië en is de danspartner van Johnny Vazquez, een van de pioniers in Salsa LA Style. Samen hebben ze wervelende dansshows en tijdens de lockdowns hebben ze grote groepen dansers wereldwijd online lessen en choreografieën geleerd!

Ze gaat 3 workshops geven!

PROGRAMMA:

 • 14.00: Salsa Lady Styling Beg/Int
 • 15.05: Salsa Lady Styling Int/Adv
 • 16.10: Salsa fusion; Afro-Rumba open level

Tickets dienen gekocht te worden via GO-Tickets: Gebruik de knop onder dit bericht. (ex. €1,21 reserveringskosten)

Laat de kans niet liggen om van haar te leren! Ze is met recht 1 van de technisch best onderlegde danseressen in Salsa LA Style van dit moment en een fantastische persoonlijkheid. 

Na afloop van elke les kun je de aangeleerde passen en routines opnemen en mee naar huis nemen!

Click en KOOP JE TICKET! Keuze tussen 1, 2 of 3 workshops!! Per workshop = €17,50. Full Pass = €45,00

12 & 14 januari 2022! Ballet workshops van peuters tot volwassen!! Deze week geven we workshops Ballet vanaf 2 jaar tot volwassenen. Kijk op het rooster of er een les voor jou bij zit!  Inschrijven

12 & 15 januari! Afro-Latin dansmix proeflessen!! Vanaf 4 jaar. Zoek je een leuke nieuwe dansvorm voor je kind? Bij Afro-Latin dansmix leren de kinderen, al naar gelang de leeftijd, een mix van Merengue, Salsa, Bachata, Mambo, Afro-Rumba, Cuban Cha cha cha en Pachanga met Urban. De muziek waarop we dansen varieert van Caraïbische/Latijns-Amerikaanse muziek tot moderen remixen en jaren '80-'90 muziek. Op woensdag hebben we ook een Salsa fusion wedstrijdgroep van 7-11 jaar. Deze groep gaat volgend jaar op 11 juni 2022 meedoen aan de Dutch Afro-Latin Dance Championships.  Inschrijven

Salsa Lady Styling Improvers!!

Salsa Lady Styling is een solo les Salsa met extra aandacht voor alle aspecten van het Salsadansen voor de vrouw en/of volgersrol. Je leert en blijft oefenen met alle basisstappen, terwijl je ook elke week nieuwe onderdelen leert van Footwork, Armstyling, benen, houding, gewichtsverplaatsing, bodymovement, isolaties. Ook andere dansen/onderdelen van Salsa komen aan bod, zoals Pachanga, Afro-Rumba, Bachata en Chacha. 

Deze cursus is voor Improvers, dus  enige danservaring in Salsa of een andere dans is gewenst. In deze cursus komt ook centraal te staan een aspect van het samendansen, de Cross Body Lead en de Cross Body Lead turns. Deze patterns leer je tijdens de cursus solo en blijven we gedurende de hele cursus oefenen. Daarbij leer je ook Styling die je hierbij kunt toepassen tijdens het samendansen. Verder blijven we ook werken aan solo aspecten zoals Styling, isolaties en leuke Footwork routines.!  

De cursus bestaat uit 6 lessen van 75 minuten op vrijdag van 18.45-20.00 uur en bedraagt €70,00. INSCHRIJVEN

 

Donderdag 9 december 18.45: START Chairdance Choreografie project Meer infoVrijdag 10 december 20.00: WORKSHOP ORI TAHITI meer info ONZE SCHOOL NEEMT OOK DEEL AAN HET JAARLIJKSE NK AFRO-LATIN

 
Voor de verschillende categorien: Salsa Jeugd / Newcomers / Team / Pro / Bachata en Burlesque willen wij ook voor 2022 weer verschillende kandidaten insturen van alle leeftijden en niveaus. Lijkt dit je een leuke uitdaging? Kom dan bij ons lessen en geef aan dat je evt ook aan wedstrijden wilt meedoen!!

 Workshops, prive-lessen, Choreografie, Bruiloftsdans, Bootcamp & Shows op aanvraag. Ga naar ons contactformulier met je wensen.  

 

Verjaardagsfeestje voor kinderen? Teambuilding, vrijgezellenfeest etc.:

 • Doornroosje (Ballet) 4 - 12 jaar
 • Notenkraker (Ballet) 4 - 12 jaar
 • Hula Kids (Hawaiian dance) 4 - 12 jaar
 • Afr0-Latin Dansmix 4 - 12 jaar 
 • Salsa  12 - 18/volwassenen
 • Bachata 12-18/volwassenen
 • Bellydance 12-18/volwassenen
 • Ori Tahiti (Tahitian dance) 12-18/volwassenen

Meer info/aanvragen: Mail ons


10% korting op al je danskleding, schoenen en accesoires (Ballet & Afro-Latin) bij de Danswinkel bij vermelding van VW Dance Studio!

Adres Danswinkel Den Haag:

Brouwersrgacht 22, 2512 ER Den Haag. Tel: 070-737 1190ONZE EVENTS & TICKETVERKOOP:

Online Salsa Musicality with Francisco Vazquez - Europe Woman Dance Fest 2022 - Holland Salsa and Bachata Fest 2022

E-mailen
Bellen
Instagram