Over ons

 Heidy Willaert

 Oprichtster en Salsa Instructeur. 

Heidy begon met Salsadansen in 1999. Begonnen met Curacao stijl (rechtsvoor), switchend naar On1 en daarna naar On2 binnen een paar jaar. Ze begon in 2002 les te geven o.a. met Sederick Short bij het toenmalige La Pachanga en showdansen bij de start van Salsa Dance Squad. Heidy ging na enkele jaren solo verder met lesgeven in partneringlessen, wat in die tijd uitdagend was als vrouw alleen. Heidy heeft met grote namen gewerkt en op vele podia gestaan. Heidy reisde ook regelmatig af naar congressen in binnen- en buitenland om lessen te volgen bij veel verschillende docenten. Dat heeft haar naar eigen zeggen veelzijdig gemaakt en niet binnen 1 stijl terug te brengen. Na een lange pauze is ze in 2019 gestart met VW Dance Studio in haar woonplaats Voorhout en een samenwerking aangegaan met Francisco Vazquez om events te organiseren zoals het Holland Salsa and Bacahta Fest en het Europe Woman Dance Fest. Door deze samenwerking is Heidy tijdens de lockdown zich weer gaan concentreren op LA Style door online lessen te nemen en te trainen bij Francisco en Johnny Vazquez. 

"Daardoor is er toch weer een wereld voor mij opengegaan. IK danste in mijn eerder jaren al snel veel On2 Mambo. Nu ontdek ik weer heel veel leuke, voor mij nieuwe aspecten aan On1 LA style met bijv. verdiepingen in Afro-Rumba, Pachanga en veel manieren en inzetten voor Spins en Turns. Omdat zelf dansen nog steeds is waar ik ontzettend van hou, zal ik zelf ook lessen blijven volgen waar ik kan. Het houdt mij bij de tijd, ik kan mee-ontwikkelen met mijn leerlingen en kan ze ook nieuwe dingen blijven aanbieden". Heidy heeft ook een warm hart voor Afrikaanse & Polynesische dansen, percussie en zingen. Heidy heeft een (ex-)achtergrond als Jurist en 1e graads docent Maatschappijwetenschappen. Nu heeft ze zich helemaal gericht op haar eigen bedrijven in de danswereld.

Heidy geeft les in Salsa LA Style, Salsa Lady Styling, Afro-Latin dansmix, trainingen en choreografie.

 

Francisco Vazquez

Choreograaf en Salsa gastdocent uit LA, USA 

Francisco geeft les in zijn eigen stijl, Salsa LA Style, Afro-Rumba, Bachata, Chachacha en beheerst nog vele andere dansen binnen dit genre. Hij is tevens ook trainer en choreograaf.VW Dance Studio is opgericht in 2019 met als doel de Salsa LA Style zoals gemaakt en bedacht door Francisco Vazquez begin jaren '90 te onderwijzen aan (onze) dansers en cursisten. Daarnaast willen we ook graag mixen met veel andere dansstijlen, leuke projecten en shows daarmee ontwikkelen voor zowel jeugd als volwassenen en aandacht besteden aan techniek vanuit Ballet.

Daarnaast organiseren we ook events zoals de VW Dansdagen en onze Festivals het Holland Salsa and Bachata Fest en het Europe Woman Dance Fest

Ons team

Irina Radtchenko

Irina Radtchenko

Docente Klassiek Ballet Irina geeft ook Peuterdans, ADV Ballet, Pré-spitzen en Spitzenles

Evy Puga

Evy Puga

Instructeur Bellydance Evy geeft ook BellyFit, Ori Tahiti, Chairdance, Hula, Peuterdans en ADV Ballet

Froukje Lenaerts & Rabih Zo

Froukje Lenaerts & Rabih Zo

Instructeurs Bachata Sensual Fusion

Glen & Khristy

Glen & Khristy

Instructeurs Kizomba Fusion
E-mailen
Bellen
Instagram